Du som er i himlen (As In Heaven)

‘Du som er i himlen’ er baseret på den danske klassiker En dødsnat fra 1912, som var forfatter Marie Bregendahls selvbiografiske gennembrudsroman. I filmen, der udspiller sig på en gård i slutningen af 1800-tallet, stilles der skarpt på kvindernes plads i historien og særligt på den 14-årige pige Lise, som midt i en brydningstid må kæmpe med den kvinderolle hun har fået tildelt. Et døgn forandrer den 14-årige Lises liv for altid. Hun er den ældste i en søskendeflok og skal som den første i familien i skole, fuld af håb og tro på livet. Men da hendes mor går i fødsel, viser det sig hurtigt, at noget er galt. Som natten trænger sig på og fødslen intensiveres, må Lise forberede sig på, at den dag, der startede i barndom, kan slutte med, at hun bliver kvinden i huset. ‘Du som er i himlen’ er et intenst og bevægende portræt af en ung dansk pige fanget i en brutal tid – en fortælling om at tage ansvar, blive voksen og holde fast i det vigtigste, der findes. Håbet.

  • Release Date: 10/02/2022

  • Director: Tea Lindeburg

  • Production Co: Motor

AWARDS

SOUND WORK

Thomas Perez-Pape was on set recording audio.

Working directly with set mixer Kim Dalum, Thomas Pape was on set booming and handeling the Sound Utility Technician job, putting on microports on the entire cast, and occasional plants in the environment.

Let’s Work Together

TELL ME MORE ABOUT YOUR PROJECT

If you are working on a project and need a Sound Designer you can trust to deliver the best audio, and be a team player all the way from idea to final delivery, please don’t hesitate to contact me.